Az ügyfélszolgálat   működése
Az előfizetői panaszok intézése
  

 Mikrohullámú
internet

 
 
 

 Műholdas
internet

 

 Mobile szatellit rendszerek

 
 
 
 

 

 
 BlueChip Elektronikus zárlati rendszer

Előnyök:
• Maximális biztonság
• Végtelenbővíthetőség
• Könnyű használat
• Egy kulccsal nyithat minden ajtót.
• A legmagasabb biztonsági szintet garantálja Önnek mind elektronikai, mind mechanikai szempontból
• Védett a jogosulatlan másolás, "letapogatás", vagy kikódolás ellen.
• Az elveszett kulcs gyorsan letiltható, nincs szükség zárcserére.
• Szabványos zárbetét méret, utólag is könnyen szerelhető, nincs szükség átalakításra.
• A zárbetétek elemmel működnek, nincs szükség kábelezésre.
• Sokoldalú alkalmazhatóság, a családi háztól a komplex irodai, vagy szállodai beléptető rendszerekig

Winkhaus elektronikus zárlati rendszerek.


A dinamikus zárlati rendszer.
A jövőben alapvetően meg fog változni az ajtók nyitása és zárása. A klasszikus henger zárbetéteket és zárszerkezeteket már ma is nagy számban kombinálják elektronikus részegységekkel. Ezek a mechatronikus rendszerek lehetővé teszik, hogy egyetlen készülékben egyesítsük az elektronikus zárás előnyeit az elektronikus vezérléssel és felügyelettel. A BlueChip különösen alkalmas a dinamikus szervezeti egységeknél alkalmazandó zárlati rendszer kialakítására vagy olyan objektumoban, ahol gyakran változnak a felhasználók.

Egyetlen elveszett kulcs idáig beláthatatlan következményekkel járt, az összes zárbetét – esetleg az egész zárrendszer – drága és időigényes cseréjétől kezdve egészen addig a kockázatig, hogy idegenek férjenek hozzá a bizalmas adatokhoz. A BlueChip esetében egy kulcs elvesztése nem okoz gondot – az érintett kulcsok néhány egérkattintással egyszerűen letilthatók.

A BlueChip zárrendszer könnyen hozzáigazítható bármilyen szervezeti változáshoz – legyen szó akár arról, hogy jobb áttekinthetőségre van szükség a tervezésnél, egyéni belépési jogosultságokat kell kiosztani tetszőlegesen sok személynek, védelmet szeretnénk a manipuláció ellen. A meglévő jogosultságok könnyedén megváltoztathatók, és az újak is egyszerűen felvihetők egy rendszerhez kapcsolódó moduláris szoftver alkalmazásával, illetve a szabadon programozható zárbetéteknek köszönhetően. Ezzel nemcsak időt takaríthatunk meg, hanem az aktuális működési költségek is csökkenthetők.

A BlueChip ezenkívül lehetővé teszi a külső – pl. riasztó- vagy épületautomatikai – rendszerek integrálását is, amellyel tovább növelhető a létesítménygazdálkodás hatékonysága. Lehetővé válik, hogy egyéni beállítások szerint történjék a fűtés, klíma- berendezés, világítás vezérlése az épület minden egyes helysé- gébe való belépéskor, vagy azok elhagyásakor. Így teljesíthetők az egyéni és objektumszintű biztonsággal kapcsolatos egyre növekvő elvárások – amellett, hogy a rendszer komfortszintje is emelkedik.

Dokumentáció letöltése(PDF)

 

Copyright ©1999 VisData Kft.  vis@vis.hu Minden jog fenntartva