Az ügyfélszolgálat   működése
Az előfizetői panaszok intézése
  

 Mikrohullámú
internet

 
 
 

 Műholdas
internet

 

 Mobile szatellit rendszerek

 
 
 
 

 

 
 Strukturált hálózat

A strukturált kábelhálózat az informatikai rendszerek alapja: a rendszer összes eszköze és szoftvereleme a kábelhálózaton keresztül lép kapcsolatba egymással, tehát jó minőségű kábelezés nélkül nem képzelhető el megbízható informatikai hálózat. Ugyanakkor a rendszerek összetevői közül a vezetékhálózatok változtatása, fejlesztése a legkörülményesebb, ezért különösen fontos szempont a kábelezés időállósága.

A strukturált kábelezés lényegében bármilyen hang- illetve adatátviteli protokoll küldését támogatja (pl. telefon, fax, ISDN, RS232, ATM, Ethernet 10-100-1000Mb/s-10Gb/s.), ezért a felhasználási lehetőségek igen sokrétűek. Mivel többféle rendszer illetve berendezés üzemelhet a strukturált hálózaton, kevesebb párhuzamos kábelrendszer kiépítésére van szükség egy épületen belül, mint a régebbi, elavult rendszerek esetében, ezáltal az épület kábelezése áttekinthetőbbé válik.

A cégünk kulcsrakész megoldást szállít a strukturált kábelezési ajánlatkérésre. A szakképzett konzulensek a tervezéstől kezdve az árajánlatadáson át a kivitelezés projektmenedzsmentjéig illetve a dokumentáció elkészítéséig bezárólag mindent kezelnek.és az átadott kábelrendszerekre beszállítói révén 15-25 éves, a teljes hálózatra érvényes rendszergaranciát biztosít

 

FŐBB REFERENCIÁINK

  • Dunántúli Regionális Vízmű Zrt . (kb. 600 db végpont )

  • Zöldfok Zrt. Siófok ( kb. 200 db végpont)

  • E.ON Dél-dunántúli Áramszolgáltató Zrt.

  • Magyar Közút KHT.

  • Vegyépszer Zrt.

  • SDG Konferenciaközpont Balatonszárszó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©1999 VisData Kft.  vis@vis.hu Minden jog fenntartva